Merkanalyse
Logo ontwerp
Merkgids
Naamkaartjes
Werfdoek
Briefsjabloon

 

In 1 zin staat INZICHT architecten voor doordachte, uitdagende en technisch haalbare projecten op maat van de klant zijn of haar levenstijl, gekenmerkt door een zeer hoge afwerkingsgraad. 'Op maat van de klant' is hierbij een zeer intensief proces. De mens achter het project leren kennen en het gebouw volledig in functie kunnen stellen van het persoonlijk gebruik is steeds een boeiende uitdaging. Een zelf uitgetekend ontwerp dat meteen rekening houdt met alle normen, nodige technieken en materialen zorgt ervoor dat ze een ultieme vormgeving kunnen garanderen.

Een boeiende merkanalyse gaf duidelijkheid rond de aanpak, communicatie en toekomstvisie van het bureau. Een doordachte naam en een logo ontwerp dat de interactie tussen vorm en functionaliteit weergeeft vormen de basis van hun visuele identiteit. See through business cards werden geprint en een opvallende raamsticker werd aangebracht. Ondertussen stak het Inzicht-team de handen uit de mouwen om het bureau op te frissen in de nieuwe huisstijlkleuren.

Foto architectuur werfdoek kernwoorden merkgids raamsticker logo naamkaartje

Interesse in meer projecten?

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy